Over ons

Hier vindt u informatie over Fentispa
Over Fentispa

Fentispa is de specialist op het gebied van spa’s, jacuzzi’s en bubbelbaden. Met meer dan zes jaar ervaring kunnen wij u voorzien van de beste adviezen en informatie. Wij leveren als groothandel / importeur rechtstreeks aan de consument waardoor wij lagere prijzen kunnen garanderen dan andere bedrijven. Fentispa is een onderdeel van Fentinova Lifestyle.

Onze showroom

Wij beschikken over een showroom van ruim 1.200 m2 in Hengelo. Hier kunnen alle producten worden bekeken. Wij hebben hier onze voorraad waaruit u een keuze kunt maken en gelijk mee kunt nemen. Uiteraard kunnen wij ook verzenden, hier komen wel extra kosten bij.

Wanneer u een eigen keuze wilt maken in kleur en allerlei andere extra opties dan is dat mogelijk bij Fentispa. Wij lopen gezamenlijk alle stappen door en dan zorgen wij ervoor dat uw samengestelde spa wordt geproduceerd bij onze fabrikant.

Onze showroom is te bezichtigen op afspraak, dus neem van te voren eerst even contact op met ons voor een afspraak! Een afspraak maken kan op onze contactpagina.

Persoonlijk advies

Bij Fentispa krijgt u eerlijk en een goed advies. Wij geven u informatie op maat. Wij zullen voor u klaarstaan wanneer u ons nodig heeft! Samen zullen we op zoek gaan naar de beste mogelijkheid en/of optie voor u.