Spa kopen voor buiten

Een spa kopen voor buiten

Een spa kopen voor buiten, waarom zou u dit doen? Het aanschaffen van een spa is de perfecte manier voor pure ontspanning en meer.. Op deze pagina leest u wat de voordelen zijn van een spa en waar u bij moet opletten voor het aanschaffen van een spa.

spa kopen

Een spa kopen voor buiten, waarom?

  • Een spa bevordert de gezondheid van zowel het lichaam als de pure ontspanning van de geest. Uw spieren kunnen optimaal ontspannen want de warmte van het water zal uw bloedcirculatie positief beïnvloeden.
  • Het voordeel van een spa van Fentispa is dat u 365 dagen, wanneer u maar wil in het jaar gebruik kunt maken van het warme bubbelbad. Of het vriest of wanneer het bloed heet is, het is altijd heerlijk om te ontspannen in een spa. Een buitenspa is bestendigd tegen alle weersinvloeden.
  • Een spa kopen voor buiten kan bij Fentispa erg snel. Wij kunnen zeer snel leveren omdat wij de meeste spa’s op voorraad hebben. Bekijk hier onze modellen. Als u toch een spa op maat wilt hebben dan is dit uiteraard mogelijk! Na bestelling duurt het tussen 8 tot 12 weken totdat u deze in huis heeft. Wij bestellen direct bij de fabrikant, dat betekent dat wij direct an u leveren, zonder tussenhandel.
  • De laatste jaren is het stroomverbruik van een spa sterk afgenomen. Met behulp van nieuwe technieken worden deze baden steeds zuiniger. Daarnaast leveren wij onze spa’s, inclusief afdekzeil. Hierdoor blijft een spa goed warm en is deze beschermd. Daardoor is een spa kopen voor buiten betaalbaarder dan ooit.
  • Wanneer u voor een keuze staat om een zwembad of een spa aan te schaffen, dan moet u uzelf afvragen wat u hiervoor wilt betalen en hoeveel ruimte u heeft. Een spa / jacuzzi is erg eenvoudig te plaatsen en het heeft niet veel ruimte nodig. Daarnaast is de aanschaf van een zwembad aanzienlijker hoger qua kosten dan een spa. Vraag gelijk naar de mogelijkheden via onze contact pagina.

Kwaliteit is voor Fentispa het meest belangrijk

Onze spa’s zijn kwalitatief de beste die er zijn! Wij zijn van mening dat klanten waar moeten krijgen voor hun geld en dat betekent voor ons dat wij onze kwaliteit en service garanderen. Onze spa’s beschikken over het bekende Balboa control system, dit betekent dat alle electronica in deze baden van het beste Amerikaanse merk is; Balboa.

Een spa kopen voor buiten, waarom niet?! Bekijk hier onze webshop.